torstai 7. maaliskuuta 2013

ILONA 18V

HUIII näin sitä eletään kaheksantoista vuotiaan elämää! Jännää kun mikä, ja oli meinaan ihana synttäriviikonloppu, kerron nyt siitä sitten ja vähän jostain muustakin :)

Viime viikolla oli ekat baseball pelit ja meijän kaikki kolme softball peliä peruutettiin kun kelit oli niin kylmät, ja ihmeteltiin suuresti että miten baseball pelejä ei peruutettu koska oli meinaan niiiiiin kylmä!!! Tuli iha Suomi mieleen <3

Tonie, Dallas, McKenzi

McKenzi, Katlyn, Alex


Noh viime lauantaina oli mun synttäri päivä ja lähettiin mun hostperheen kanssa Little Rockiin. Lauantaipäivä menikin pretty much shop till we drop, ihan kirjaimellisesti!!! Kaikkien jalat oli ton päivän jälkeen niiiiin poikki ja kyllä lompakkoki oli samaa mieltä haha.. Löysin paljon kauan kaipaamiani juttuja! :) No shoppailujen jälkeen pyörähdettiin hotellilla ja jatkettiin siitä sitten syömään Olive Gardeniin mikä oli aaaivan tupaten täynnä ja jouduttiinki odottaan pöytää 40 minuuttia.. No kyllä ruoka maistu sit sen odotuksen jälkeen! Nam!


hostmom Gina, hostdad Mike, hostsister Gentry

hostveli Max ja hänen tuleva vaimo Christina


Seuraavana päivänä olikin sit Maxilla ja Mikella luvassa puolimaratooni jossa oli muuten 1300 osallistujaa! Kannustettiin heidät sitten maaliin jonka jälkeen suunnattiin hotellille hakeen kamat ja ylläripylläri syömäääään mutta tällä kertaa Old Chicagoon. Kun saatiin syömingit pakettiin, lähdettiin kotia kohti ja pitkä viikonloppu oli takanpäin. Kaikin puolin onnistunut reissu paitsi Gentry sairastu lauantai-iltana joten hän ei päässy juokseen, mutta muuten kaikille oli oiiikein hauskaa ja mää en vieläkään voi uskoo olevani 18... Mihin nää vuodet vierii.. Pitäs olla aikuinen nyt vai... Phyhhh, annetaan sille pari vuotta vielä ainaki aikaa shall we haha!?

Bongattiin Googlen auto meijän hotellin parkkikselta!!!














Tän viikon tiistain ja keskiviikon aamupäivät pyhitettiinki sit ACTAAP testeille, mikä on siis semmonen vähän niinku äidinkielen iso testingi.. Tiistaina vietettiinkin mun synttärilounasta johon Kenzin äiti hommas meille pizzaa ja Gina leipo meille karamellijuustokakun, öööö NAM!!! 

Tukkakin tuli viimein napsastua oikein kunnolla lyhkäseks hiiii! :)





8 kommenttia:

  1. Juhlitaan täysi-ikäisyyttä ja synttäripäivänä syödään pizzaa. Huoh ._.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oli kyllä ihana yllätys kaverin äidiltä tuoda meille kouluun pizzaa lounaaks :)

      Poista
  2. Eihän siellä muuta syödäkään, kun hampurilaisia ja pizzaa. Joskus myös ranskalaisia. Kaikkea missä on +950 kaloria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ooksäki täällä kun noin hyvin tiedät?? Jee! :) Kyl mä tossa just eilen söin kanasalaattia, ikävä tuottaa pettymys.. :/

      Poista
    2. En onneksi. Italiassa.

      Poista
  3. Hii ihana kuulla että synttäripäivä meni mukavasti! :)) ja UUS TUKKA wuhuu ;)) looking good<3 t. Höttö ps. Skypetetää pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeejeejee!! :) todellakin skypetetään höbänäböbänä <3

      Poista