torstai 21. helmikuuta 2013

FBLA-viikkoa, ystävänpäivää ja säävarotuksia!

Heiiheiiheiiiii!

Viime viikolla vietettiin siis FBLA-viikkoo ja oli sit erilaista ohjelmaa luvassa. Yhtenä päivänä oli pyykkipoikien varastelemista, eli jokaisella jäsenellä oli yks pyykkipoika jossain vaatteessaan näkyvillä, ja niitä sitte varasteltiin toinen toiseltansa ja kellä oli päivän päätteeks eniten pyykkipoikia sai palkinnon.

Movienightista kerroinki jo teille mutta tiistai-iltana kokoonnuttiin koulun kirjastoon ja katteltii Hunger Games ihan vaan koska meijän paidat ja motto on suunniteltu hyvin pitkälti Nälkäpelin mukasesti :)

Torstaina oliki sit ystävänpäivä jeeee! Siis hyvänen aika, Amerikassa ystävänpäivä on niiiiiin paljon muuta kuin pelkkä YSTÄVÄN päivä. Vanhemmat lähetteli lapsilleen koululle ilmpalloja, kukkia, suklaata tai muita lahjoja, parisuhteessa olevat teki sitten toisilleen vaikka mitä romanttisia juttuja mm. yks tyttö täytti poikaystävänsä auton punasilla ja pinkeillä ilmapalloilla ja tuulilasissa luki I Love Everything You Do.. Voihh, onneks päivä ei oo kuitenkaa ihan pelkästään tyttö- ja poikaystäville ;) Kuten sanoin vanhemmat ilahduttaa lapsiaan kaiken maailman yllätyksillä ja mun hostporukat tuona aamuna oli mua vastassa kun alakerrasta kävelin ylös ja molemmat huusi "HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!" suomeks tietysti ja voi etttä miten ihanalta se kuullosti hahah ;) He antoi mulle myös ystävänpäivä kortin, suklaisen sydämen ja Pitch Perfect  DVDeen mistä olin NIIIIN innoissani koska rakastan tota leffaa yli kaiken enkä varmaan ikinä kyllästy!

Olin kirjastossa opettajan apulaisena just ton tunnin kun jatkuvasti tuli kukkakauppiaat tuomaan kukkia ja ilmapalloja jajajajajaja.....


 KAIKKI HUOMIO PITCH PERFECT TULEE SUOMEN LEFFATEATTEREIHIN 22. MAALISKUUTA, KÄYKÄÄ KATSOMASSA JA ETTE TUU KATUMAAN!!!!! Täällä toi leffa tuli jo joskus syyskuun paikkeilla ja kyllä oli ja on edelleen ihan ykkönen kaikkien nuorten keskuudessa ja kaikki sitte päivisin letkautteleeki kaiken maailman sanontoja tosta leffasta ;) Anyways, ihana lahja hostporukoilta kun en mitään ollut edes osannu odottaa!

Perjantaina olikin sitten FBLA retken vuoro! Eli lähettiin Bransoniin yhteen museoon sit käytiin kattoon IMAX(saiiiiraan iso screen)leffa jääkarhuista ja voi että ku leffassa tuli kohta missä kuvattiin Norjaa, tietysti huudahdin ihan innoissani "NORWAY! HEY! THAT'S CLOSE TO FINLAND, YOU ARE ALMOST WATCHING MY HOMELAND!" mutta oli meinaan kiinnostava leffa!! :) Matka jatkui Bransonin Landingille mikä on siis se semmonen shoppailukatu mihin mekin yleensä kavereiden kaa mennään shoppaileen. Vuorossa oli siis syöntiä omatoimisesti. Syönnin jälkeen suunnattiinki takasin koululle, oli kiva päivä!



Otettiin väsyneitä kuvia väsyneen päivän päätteeks koulubussissa :')



Kattelin haikeena kaikkien kavereiden Wanhojen kuvia ja voi että miten kaikki näytti niin kauniilta ja komeilta!!! Niinan kanssa pääsinki sitte skypetteleen kun tyttö pääsi kotiin jatkoilta ;)

Ninnuliiii <3

Taas vähän leffainformaatioo.... Käytiin lauantaina Annan ja Kenzin kaa kattoon leffa nimeltä Safe Haven. Juu ei löydy sanoja. AIVAN MAHTAVA. Nicholas Sparksilta taas tuli semmosta matskua että voi hyvänen aika, menkää ihmeessä sekin tsekkaamaan heti kun vaan Suomen leffalistoille pääsee! Dear John ja The Notebook nimisten leffojen ystäville AIVAN TÄYDELLINEN. Whiuh! :')

Anna ja Kenzi <3 Leffateatterissa vähän pimeetääää!

Sain mun hostsiskolta hänen vanhan iPhonen nyt käyttööni kun oon tässä harkinnut uuden puhelimen hankintaa ennenkun Suomeen tuun ja täytyy kyllä sanoa että TEAM IPHONE! Suomessa inhosin iPhoneja aivan yli kaiken koska porukka valitti jatkuvasti miten helposti ne menee rikki, mutta täällä ihmiset osaa oikeesti käyttää kunnon suojakuoria näissä ja kyllä meinaan kestää!!! Ite tykkään aaaivan vitsisti tästä puhelimesta, saa nähä jos tämmönen lähtis mukaan.... (:

Oon käyny nyt paljon salilla Ginan(hostmom) ja Kenzin kanssa ja KYLLÄ TYKKÄÄN! Ekaa kertaa pyörähdin vaa'allaki täällä oloni aikana ja nyt onkin sit intoo kuntoilla kun pääsee vähän monipuolisempiin fiiliksiin salille ja softball reenitkin on nyt päässy kunnolla alkuun kun koriskausi on ohi. Torstaina eli huomenna saattais olla luvassa Razorbacks basketball peli ja sitä ootan kyllä aivan sairaasti vaikka pitääkin skipata eka softball harjotuspeli, mut kyllä noi college pelit on sen verran ainutlaatusta herkkua mulle että en voi missata kun Kenzi pyysi mua perheensä mukaan kun hänen isä huusi siellä Benefit tilaisuudessa itellensä 6 lippua tuohon kyseiseen peliin!

Huomista ootellaankin innolla... Koko viikko ollaan meinaan kaikki ooteltu ke-to välistä aikaa koska säätiedotukset lupailee lunta ja jäämyrskyä. Täällä oli vuonna 2007 tajuton jäämyrsky mikä aiheutti sähköjen olleen poikki kaks viikkoo ja kouluunhan ei tullut kuuloonkaan lähtee. No tänään lähdettiin koulusta lounaan jälkeen kotiin että koulubussit pääsi kuljettaan lapset kotiin ennenku lumi ja jää ennätti. Huomenna on todennäkösesti luvassa siis SnowDay number 2! Gina sanokin että voin jättää suosilla herätyskellon pois päältä, että jos jostain syystä mentäiskin kouluun niin hän sitten tulee mut herättään kun hänen pitää anyways herätä aamulla ja kuunnella radiosta vielä lopullinen varmistus että päästäänkö kouluun vai ei.

Voipi siis olla että hetkeen en pääse koneelle jos sähköt vaikka pamahtaaki poikki, on meinaan maanantaille ja tiistaillekki luvattu lunta. HIHIIIII im so excited!!!

PALAAAMISIIIIIN!!! :)



6 kommenttia:

  1. WOHOO HYVÄ IPPE!! Tervetuloo team iPhoneen!! Hahaha muistan kuinka aina olit niin kovasti sitä puhelinta vastaan ja olit aina niin samsungin puolella :D hahaha!
    -satyee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa mitä Satu ihan oikeesti!!!! Mä ajattelin just SUA kun mietin että voi että kuinka tykkään tästä, mitäköhän Satu sanois jos tulisinki iPhone kädessä takasin Suomeen hahaha!!! ;) Jaku aina oon rakastanu mun macbookia ja iPodia mutta ikinä en oo tukenu iPhonee että voi hyvänen aika... :') Jos sen nyt mukaani nappaan niin pitää vaan hommata tommonen turbokokonen otterbox eli suojakuori siihen että varmasti ei musertuis käsiin heti ekalla kerralla kun tippuu maahan..

      Poista
    2. Hahah voi että! Mulla ei oo mun luurissa minkäänlaisia suojakuoria ja vaikka tää on lojunu ties missä ja putoillu niin ei oo naarmun naarmua! Tää on varmaan joku extra kestävä yksilö ;)
      -satu

      Poista
    3. No varmana on sit joku yyber special one....!! ;)

      Poista
  2. Mä kyllä oon ihan samsungin puolella että mieti nyt vielä;) Ja hahaha hei mä isken vielä joku päivä takasin sun noilla skypeyön muikeilla kuvilla mitä mä susta otin!!! Mutta ihanaaihanaa, taas kuulostaa ihanalta elämältä sulla siellä! Miss you <3
    -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitää nyt vielä mietiskellä koska toi iso otterbox on kyllä niiin iso ja haluan et se puhelimen mahtuuki johonki, mut oon jo täs parin päivän sisään pudotellu tota puhelinta aika ahkerasti niin MIETIN VIELÄ! jeee, odotan vastaiskuasi ;) ihana rakas, miss you too<3

      Poista