tiistai 12. helmikuuta 2013

Small Town Life

Kerron vähän viikko sitten lauantaina olleestä benefit tilaisuudesta! Eli koulun korijoukkueen kapteeni Darryl satutti ittensä yhessä pelissä tosi pahasti, hampaita lähti ja kaveri joutu leukaleikkaukseen ja ei siis enää pysty pelaamaan kauden tärkeimpiä pelejä. Yellvillen tuhat asukasmäärällinen yhteisö päätti sitten järjestää Darrylille benefit tilaisuuden missä kerättiin rahaa Darrylin hyväks ja koko tilaisuus oli kyllä aivan huikee menestys! Tilaisuus järjestettiin koulun liikuntasalissa ja ohjelmaan kuului koris- ja polttopallopelejä, huutokauppaa ja ruokaa sai hakea 5 dollarin sisäänpääsymaksulla.

Huutokauppaan kuului muunmuassa paljonpaljonPALJON leivonnaisia, erilaisia käsitöitä ja Annan hostisän Duanen maalaamia tauluja. Duanella on oma galleria Mountain Homessa ja siinä on kyllä niin taitava taiteilija ettäh! Oli ihan huippua huomata miten tälläsestä pikkukylästä löytyy niin paljon sydämmellisiä ja välittäviä ihmisiä tukemaan tärkeetä asiaa. Keksejä lähti korkeimmillaan 220 dollarin edestä ja Duanen tauluja sitten lähemmäs 300 dollarin edestä :) Meijän vieressä istuva pariskunta huusi itellensä noi keksit ja pistivät sitten korin kiertämään että kaikki lähipiirissä sai maistaa, ja kyllä oli hyviä ;) Mun hostvanhemmat Gina ja Mike huusi meille sitten Caramel cheesecaken ja porkkanakakun, NAM <3

Naisten peli käynnissä

Miesten peli käynnissä

Amerikkalaista huutokauppaa parhaillaan! 
En voi ymmärtää miten noi kykenee puhuun noin nopeesti hahah :)

Viime viikko suju aivan hurjan hyvin! Oon nyt siis viikon asustellu uuden hostperheen kanssa ja kaikki on kyllä menny enemmän kun mainiosti. Vaikka kuinka tuntuis kurjalta, just remember, niin ne vaan palaset loksahtelee paikoilleen loppuen lopuks.. :)

Tää viikko alko vähän kehnosti. Tänään oli taas yks niistä kuuluisista maanantai päivistä kun kaikki kasa pieniäpieniä ärsyttäviä asioita tuntu tupsahtavan mun eteen yhellä kerralla. Noooh, eiköhän tästä selvitä, huomenna ois meinaan luvassa melkoisen kiireinen päivä.. Tällä viikolla on koulussa FBLA(FutureBusinessLeadersofAmerica)-viikko eli ton klubin officers on keksiny koko FBLA-klubin jäsenille jotain tekemistä koulussa. Kerron siitä sitten vaikka enemmän tän viikon jälkeen! Huomenna anyways ois luvassa softball harkat(juuri vkloppuna hankin itelleni urheilusortsit ja nappikset jeee) jonka jälkeen FBLA movienight koululla josta jatketaankin McKenzin kanssa salille! Mun hostäiti tykkää käydä salilla ja muutenkin koko hostperhe tykkää urheilla ja syödä melko terveellisesti, mikä mulle kyllä passaa paremmin kun hyvin kaikkien vaihtarikilojen kertymisen jälkeen!!! 

Palaillaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti