lauantai 16. maaliskuuta 2013

Good eye Great eye We love your eye Good eye good eye BALL

Otsikosta päätellen kyseessä ois vähän softballia.... Ja tietty meidän kannustushuudot! Eli nyt on softball alkanu ja voi että, on kyllä huippu laji!!! Tykkäsin aina ala- ja ylä-asteella pesäpallosta, ja softball on tosi paljon pesiksen kaltasta.


Anna ja minä ekassa pelissä!



Viime viikonloppuna lähettiin kirkon kanssa Little Rockiin semmoseen kristilliseen konsertti-tapahtumaan nimeltä Winterjam! Tuo sunnuntai päivä oli aivan maan mainio... Niin paljon saa rakkautta mahtumaan yhteen areenaan että itkut siellä tirautettiin pariinki otteeseen. Siellä oli siis noin kymmenen todella erilaista artistia ja bändiä esiintymässä. Oli sitten räppäri tai pop balladi, sanoista paisto aitous ja se sanojen merkitys.

Yks esiintyjä joka jäi parhaiten mieleen oli heppu nimeltä Matthew West, joka kertoi kuinka hän halusi ihmisten lähettävän omia tarinoitansa hänelle ja ne on innottanu häntä biiseihin. Upein hetki varmaan koko illassa oli kun kuultiin yks aivan huipputarina äidistä joka oli menettäny tyttärensä kun kännikuski oli ajanu hänen yli. Nähdiin videoklippejä heidän oikeudenkäynnistä kuinka murtunut tää kuski oli ja kerto vaan kuinka hän halusi antaa oman henkensä tän tytön vuoksi. Videolla näytettiin myös miten lopuks kyseinen äiti esitti kuskille anteeksiantonsa ihan oman elämänsä ja itsensä vuoksi. Noh, yhtäkkiä, Matthew kertoi kuinka tämä äiti Renee on siellä areenalla tänään, ja siinä hän sitten asteli lavalle ja kaikki anto uskomattomat kunnianosotukset hänelle.. Huippuhetkiä, näitä tullaan muisteleen kauan kauan kauan!!!

Little Rockista kun tultiin takasin Yellvilleen niin kello näyttikin jo 2.30 yöllä, ja sänkyyn pääsin kolmelta. Seuraava päivä oliki sitte melkosen levoton..



Madison, Kenzi, Anna!

Kenzi, Alex, Korbin, Anna!

Ja katsomot oli lähestulkoon täynnä kuten näkyy!






Tässä vaiheessa Matthew West(muistaakseni) pyysi kaikkia ottamaan puhelimensa esiin ja näyttään valoa, aika mageen näköstä oli :)

Jamie Grace!


Eilen alko springbreak joka kestää siis koko ens viikon. Tänään oli taas peli, joka voitettiin jeee! Huomiseks Anna on järjestäny mulle ja Kenzille synttäriyllärin, josta mulla ei oo mitään muuta hajua kun että mennään Bransoniin tekeen jotain jännää, siitä lisää siis myöhemmin... :) Tiistaina mun hostvanhemmat menee mun hostveljelle roudaan kamoja, joten mä vietän päiväni rakkaan hostsiskoni Gentryn kanssa jeeeeii! Muuten springbreakin suunnitelmiin kuuluu promdressin ettimistä nyt kun deittikin löytyy jeejeeee! Ajattelin myös nukkua aika kiitettävästi... Vähän on univelkaa sunnuntain jäljiltä vieläkin. 

Tänään ihan springbreakin kunniaks Kenzi tekstas aamulla että eiköhän lähetä salille, no eiköhän me sitten lähettykki ja oli niiiin hyvä workoutti että hyvä että lähettiinki! :) Tässä vähän kuvia meijän pikku Shape&Fitness-salilta!




Morning gym-The best gym!

Art people!!! Caleb, Haedyn ja Allie <3

Paholaiskissa.... Joka valitettavasti viihtyy mun sängyllä vähän turhan paljon.




2 kommenttia: