maanantai 6. elokuuta 2012

The beginning!

Nonii moikkamoikka vaan!

Mun nimi on siis Ilona ja oon 17 vuotias ja lähössä Jenkkeihin vaihto-oppilaaks vuodeksi. Perhe ja paikkakin on jo tiedossa eli matka vie Arkansasin osavaltioon, Yellvilleen :) Ajattelin nyt pistää tän blogin pystyyn, vaikka pitkään arvoin että viittinkö nyt sitten, mutta tässä sitä ollaan. Postailuista sen verran, että tulee oleen varmaan tosi mukavaa vaihtelua tulla jakaan kuulumisia suomeks perheen ja läheisten nähtäväks. Koitan olla ottamatta tästä kuitenkaa mitä paineita eli juttua tulee sillonkun ehdin ja jotain fiksua tapahtuu.. joten älkäähän ihmetelkö tai hermostuko hiljaisuuksista :)

Lähtö on tosiaan edessä tämän viikon torstaina eli 9.8.2012 ja nyt on sit tullu jännitystä esiin kun eilen huomasin tulleeni KIPEEKS.. dodii aiva loistava ajoitus, joten nyt vaan lepoalepoa ja eletään toivossa ettei koneessa tai varsinkaa Jenkeissä sit tarvis enää sairastaa hirveesti :)

Sitte vielä tästä blogin käytöstä, opettelen vasta käyttään tätä bloggeria joten älkääs ihmetelkö sitte sitäkään jos jotkut jutut on vähä hassusti!



Kuva otettu viime keskiviikkona Red Hot Chili Peppersin keikalta! Ilmeestä näkyy että oli niiin siistiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti