maanantai 27. elokuuta 2012

Kouluakouluakoulua!


Heippaheippa!

Nyt on ensimmäinen viikko koulua takana ja päässä vilisee kyllä vaikka mitä ajatuksia... Koulu on itsessään tosi kiva ja viihtysä, opettajat on tosi mukavia ja tunnit kestää vaan 45min!!! Mun lukujärjestykseen tuli hieman muutoksia, koska matikkaa nyt en vaan hallitse millään kielellä, eli tältä matikka vaihtu FCS(=family consumer science) johon liittyy kokkausta, siivousta, kutomista, just nyt jutellaan kerhoista mitä koululla tulee oleen nyt ens viikolla ja jos en oo ihan väärin ymmärtäny niin tää on ehkä just se kurssi missä tuodaan vauva kotiin ja sen hoidosta saadaan arvosana... krhm.. oh man! :D Tosiaan kuoronkin vaihdoin Dramaan joka on siis näyttelyä, teatteria ja kaikkee itsensäilmasuun liittyvää, tosi kivaa ja rentoo!!! :)

Mulla ei oo mun hostsisarusten kaa yhteisiä kursseja muutakun yks, joten oon "joutunut" automaattisesti tutustuun uusiin ihmisiin, mikä on erittäin hyvä homma! Tyttöjen kanssa on kyllä oikeesti ihmeen vaikee ystävystyä, osaa he olla mukavia mutta myös tosi tuomitsevia, mut todellaka kaikki ei oo semmosia ja mun kursseilta löytyy ihan mahtavia tyyppejä niin tyttöjä kun poikiaki! Kaikki on ollu tosi avuliaita ja alan jo tottumaan siihen että on vaan viis minuuttia aikaa siirtyä luokasta toiseen :) Tuon joka päivä kouluun omat eväät jotka yleensä on leipä, nektariini ja pähkinöitä tai tortillalastuja tms...

Ylipäätään mitä oon täällä puuhannu on koostunu muiden vaihtareiden näkemisestä, meijän koulussa on nimittäin 7 vaihtaria! Kaikki on todella mukavia, paitsi yhden nään huomenna vasta ekaa kertaa :) Tänä perjantaina nähtiin Carolin(brasiliasta), Iinan(suomesta) ja Paulon(brasiliasta) kanssa koulun jälkeen ja mentiin syömään Subwayhin ja käveltii vaa ympäri Yellvillee mikä oli tosi hauskaa kun tuntuu että joka paikkaan todellaki mennään autolla... Kuuma täällä on edelleen ja nyt parina päivinä ollaan saatu sadettaki<3 joka on tosin tehny ilmasta tajuttoman kosteen ja tunkkasen mutta täällä todellaki tarvitaan sadetta... Nurmikot on ihan ruskeina ku on ollu niin kuuma kesä. Mutta sortseilla ja tpaidalla mennään! Meidän koulussa ei tosiaan saa pitää pelkkää toppia jos sen olkaimet ei ole dollarin levyset, ja mun olkaimet nyt ei ole joten tpaita on hyvä vaihtoehto koska pitkähihasta en pysty pitään näin lämpimällä säällä.. Luokkahuoneissa käy tosin melkonen viima joten pitkähihasesta ei ois välillä mitää haittaa!

Koitan muistaa tehä pian postausta mun ekasta baseball pelistä kun en viitti sitä tähän samaan postaukseen änkee koska siitä on taas luvassa paaaaaljon kuvia, MUT OLI MAHTIA!!!!

Eipä muuta tällä erää, kyselkää jos jotai kysymystä ilmaantuu! :)

The Spring! Toi vesi oli noin 20'C ja näille se on KYLMÄÄ. 
Toi paikka on niin söpö ja vesi on tajuttoman puhdasta :)

Hostmaman työpaikka(mikä tosin sijaitsee ihan kylki kyljessä high schoolin kanssa)


Tässä syy miksi tuon omat eväät kouluun!

Koulun pihasta, noista ovista painelen joka päivä sisään!
 Tässä myös ensimmäinen sade minkä koin Arkansasissa. Kaikki halus mennä sisälle mutta meikä jäi seisomaan sateeseen ja nauttimaan :)


Abby<3

Serkku, Blade! Niiiiin hyvä tyyppi :)


Diana(Kolumbiasta) ja Abby

Sammy ja Abby!

VAIHTARIT+ Abby, Ida ja Sammy

Syömässä koko porukalla!

Razorback Ribs! Mulla ei oo tällä hetkellä juurikaan hyvää sanottavaa tästä paikasta, oli meinaa masu kipee kolme päivää tuolla syönnin jälkeen ja en ollu ainoo....



Diana(Kolumbia) ja Carol(Brasilia)


Eli juu, ihmiset täällä metsästää paljon! Siinä isoisä, hostiskä ja Abby :)


TERVETULIAISJUHLISTA:





AWWW, Karli alhaalla, hostmama ja Jesse!

Tanssittiin ihan hulluna! :D

                                      
Pelattiin/leikittiin Red Rover nimistä leikkiä :)






SEKALAISIAKUVIA:


Ensimmäinen purilainen, itse kokosin koko hampparin tosin mutta anyway ;)

Eka Walmart käynti, sisarukset! Abby, minä ja Buck :)


Talo jossa asustelen!

Takapihalta

Kuten näkyy, täällä ei ole ollut paljoa sadetta, joten nurmikko on tossa kunnossa... :(



hahaa Red Rover!!!


Dogit!!! Sophia ja Jethro<3


Cup game :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti