perjantai 24. toukokuuta 2013

Catching Up; PROM

Eli otsikostakin huomaa että tarkotuksena ois vähän kelata taaksepäin näitä viime viikkoja seuraavien postauksien kuluessa... 

PROM oli toukokuun 4. päivä, mitä kaikki oli siis oottanut aivan sairaasti! Koko päivä meni aivan mainiosti kaikesta sähläyksestä huolimatta, mä kun en oo oikein semmosta suunnittelevaista tyyppiä, ja nyt oli vähän pakko tehä jotain pläänejä.. Eli torstaina ja perjantaina menin ottaan pedikyyrin ja manikyyrin, ja oli kyllä hauska kokemus tällee ensikertalaiselle(ps. pedikyyri on lähes virheettömässä kunnossa edelleen kolmen viikon jälkeen!). Lauantai aamuna heräilin, pesin hiukset ja oottelin että Annan hostmom soittais että hän on tulossa hakeen mua heidän luo. Mun koko hostperhe oli hostveljen college graduationissa mikä on siis tosi iso juttu, joten menin sit Annalle valmistautumaan! :) Annan hostsisko MeKenzie fiksas meijän tukat ja meikit ja sit oltiinki valmiina (ylläripylläri puol tuntii myöhässä) lähtöön! Meijän deitit Austin ja Porter tuli hakeen meitä Annalta ja sit suunnattiinkin semmoselle museolle ottaan kuvia :) 

Näytän ihan pöpiltä mutta kuvan idea on siis kun Porter laitto corsagee :) 





minä, Porter, Anna, Austin, Alexis, Rhett, Macey ja Darryl

Anna ja Haedyn






Kuvien jälkeen suunnattiin 178 Club nimiseen ravintolaan syömään ja kyllä oli hyvää! Söin muunmuassa alligaattioria ekaa kertaa elämässä.. NAM! Syömästä sit jatkettiin prom paikalle eli Big Creekiin; kruunattiin prom queen ja king jotka oli siis McKenzi ja Korbin <3 Sit katottiin diaesitys ja tanssittiin ja syötiin ja otettiin miljoona kuvaa photoboothissa.. Puol kympin aikaan päätettiin meijän porukalla lähtee johonkin, noh.. Tämä "johonkin" olikin sitten WalMart, eli siellä pyyhällettiin mekkojen ja smokkien kanssa. No tän jälkeen mentiin parkkikselle ja Porter laitto musaa sen autosta ja porukka alko tanssiin parkkipaikalla :) Seuraava kohde oli minigolf rata, joka meidän suruks oli jo kiinni joten jatkettiin keilahallille. Siellä jonkun aikaa pyörittiin kunnes päätettiin et lähetäänpä Austinille istuun iltaa. Taas hetki siellä viivyttiin kunnes Porter ja minä alettiin näyttää niin väsyneiltä, joten päätettiin lähtee ajaan kotia kohti.. Olihan mulla edessä vielä vähän pakkailua, nimittäin NEW YORK CITYä varten!

Koko ilta oli aivan mahtava enkä varmasti tuu unohtaan tätä ikinä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti