tiistai 23. huhtikuuta 2013

Razorbacks&Life

Viime sunnuntaina olikin luvassa jännä päivä.. Suunnattiin siis Fayettevilleen missä oli mun ihka eka Razorback baseball peli!!! Razorbacks ovat siis University Of Arkansas - koulun urheilujoukkue, eli siis iiiiiiiso juttu täällä Arkansasissa!






Tää oli nii hauska hahah!

Perus ballgame meal!

Hostäiti Gina :)











Kierrettiin koko Fayettevillen kampusalue läpi, ja voi että... Vähän alko himottaan amerikkalainen college elämä.. Ensinnäkin koko kaupunki on niiiin kaunis paikka asua, ja sitku näki vielä että miten ne opiskelijat siellä elää ja käääks, oon niin kateellinen Kenzille kun hän suuntaa sinne ens syksynä!!!



Sorority houses

Niin mageita!

Muuten sitten tää viikko on koostunut mm. englannin kirjaprojektista. Luetaan kaikki yhessä kirjaa nimeltä The Things They Carried joka kertoo siis Vietnamin sodasta.


Softballiakin on tullut tottakai pelailtua! Meillä on vikat conference pelit ens viikolla, ja sit alkaakin District, Regionals ja State tournamentit jeeeeeee!!

Haha Tonie!

Dug out

Meriltä sain ihanan yllätyspaketin!!! <3

Mun hostsisko muutti tänä perjantaina takasin kotiin, joten hänen haukut on täällä meidän seurana myös! Kuvassa Scruffy :)

Tää viikko on ollut niiin tunteiden täytteinen ettäh.. Tuntuu että jatkuvasti on tullu juttuja jotka pistää mielen matalaks, ja sitten ihan yhtäkkiä mut kuulutetaan kansliaan ja Gina on lähettäny mulle ihania piristyskukkia!!! Tulin niiiiin sairaan hyvälle mielelle noista.. Tämmöstä pitäs harrastaa Suomessakin! :)

Sain myös kuulla että meidän draman näytelmän(jota ollaan reenattu tammikuusta lähtien) ensi-ilta siirrettiin kaks viikkoo eteenpäin, mikä tarkottaa siis sitä etten pääse osallistuun siihen koska AINIIIIN meikähän lähtee New York Cityyn Melissa ystävän kanssa ja tietysti parhaista parhaimman siskoni kanssa jihuuuuu<3 Mutta tosta uutisesta olin kyllä tosi haikeilla fiiliksillä, koska olin oottanut sitä niiiin paljon ja piti sit luovuttaa mun rooli yhelle toiselle... Mutta, at least I'll be going to NYC!

Shelbyn haukun pentu! Voiiiiiih, oli niin awkardin näkönen kun koitti kävellä :)


Tässä vähän esimakua promeista, jotka on siis kahen viikon päästä huiii! Koitin tänään mun mekkoo päälle ja hyvin vielä mahtu, jee!

Tällee kutsuttiin Hogseja kentälle! WOO PIG SOOIE!




2 kommenttia:

  1. Heihei muistas, että suomessakin on heheee hyviä ammattikorkeita ja yliopistoja, ettet nyt ihan sinne ikuisesti jää!!! Ja jeii sä niin loistat sun promeissa! Kohta halataa, oot rakas <3
    //Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi rakas Ninnuli, tietenkin tietenkin! Ette te nyt minusta ihan heti eroon pääse ;) Voih, kiitos ihana, pian nähdään ja rutistellaan!!!! <3 puspus

      Poista