keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Normaaliutta

MORO!

Täältä juurikin otsikon mukaisia kuulumisia! Viime viikon maanantaina täällä vietettiin Veteraanien päivää ja koulussa järjestettiin sitten seremonia sille :)

Bändi

High School rehtori

Veteraaneja(mun hostisä tuolla myös koska hän on ollu Navyn leivissä palvelemassa :)

Kuoro

McKenzi pitämässä Barack Obaman puhetta

Eric McGee, student body president

Kaikille veteraaneille annettiin ruusut

Viikko sit sunnuntaina pääsin ekaa kertaa shoppaileen Branson Landingiin! McKenzin ja Annan kanssa tehtiin sit vähä jouluostoksia ja iha muitaki tärkeitä hankintoja :) Oli tosi hauska päivä ja näitten tyttöjen kanssa ei kyllä tarvi tehä mitää muuta ku kuunnella musiikkia ja jammailla autossa ja se makes my day ihan täysin!

Käytiin myös viime perjantaina syömässä Colton's nimisessä paikassa NAM ja siitä sit jatkettiin kattoon Breaking Dawn Part 2 Annan, McKenzin ja Iinan kaa ja hmmm.... Olihan se mainio, varsinkin puolesta välistä eteenpäi mutta alku oli kyllä aikamoista kökköö! Kuten tavallista sain taas kuitenki itkee silmäni pihalle ja ei kyllä tarvinnu katua että mentiin leffaan, tää oli muuten mun eka elokuvateatterikäynti täällä Amerikassa! Leffasalit oli kyllä pieeeeeniäääää mutta IHAN HUIPPUJUTTU: siis ennenku se leffa alko siinä tuli semmone mainos niinku että muistithan ostaa popparia ja limsaa ymsyms ja voi että se oli niin hauska se mainos kun ne popparit vaan pomppi siinä ruudulla ja täytti koko ruudun, minkä jälkeen siihen kaatu kokista ja joku joi sen kokonaa hahahahaha... Naurut taattu :)


Kruisailemassa tyttöjen kaa hahah!

Eilinen eli maanantai päivä meni koulussa aika lepposasti. Tehtiin ensimmäiset neljä oppituntia yhtä englannin isoo koetta mikä oli melko helppo; perus tarinoita ja multiple choices, yks esseevastaus ja muutama open response tehtävä. Sen jälkeen oli yks oppitunti normaalia joka mulla oli Speech. Sit lounas josta jatkettiinki saliin kattoon koulun Talent Showta! On huippua huomata miten paljon ihmisillä täällä on rohkeutta. Vaikka ääni ei ois mikään mahtavin mahdollinen niin ykskin tyttö uskalsi laulaa kaikkien edessä ja kuulinki että syy tähän oli koska hän on seniori ja aikoo kirjoittaa esseen college hakemusten ohalla aiheesta "Facing my fears", wau wau ja wau! :) Muutenki kaikki koulun tilaisuudet on kaikki niin parhaita. Ei löydy sanoja sille miten paljon niistä vaan aina saa irti!

Ninjat Stockton ja Jared Talent Showssa hahah!

Caleb juontajana

Alex soitti banjoo ja laulo, voitti myös koko kisan jeeee! :)

Eilen illalla oli sit myös eka kunnon korispeli ja oli taas niin mahtavaa menoo... Voi että sentää. En ees tykkää koriksesta, en sitte yhtääään, mutta tän koulun kanssa se fiilis on aina niin mainio! Voin vaan kuvitella miten mahtavaa se on ens kerralla kun bändikin on soittamassa. Ja viimeset kolme sekuntia olikin sit jännimpiä ikinä kun Anthony teki viimesen korin ja pistetilanne oliki sit meille 42-41 eli voiton kanssa lähdettiin kotiin ja kaikki oli NIIIIIIN ilosia ja ylpeitä toisistaan! Koulu-urheilu on kyllä niin mahtavaa ja oikein harmittaa et meillä ei oo sitä Suomessa samassa arvossa kun täällä.... :( Noh, mutta siitä sit pelin jälkeen ilosina jatkettiin Annan ja McKenzin kaa McKenzin talon kautta Soniciin koska kaikki oli vähä järkyttyneitä etten ollu vieläkää syöny tuossa pikaruokalassa oikein ruokaaruokaa ja nyt sit söin, hahaa.. :) Siitä sit Annan luo viettään sleepoveria yhdessä näiden tyttöjen kanssa!

Me siis tietty valko-vihree paitaset ;)


Tänään käytiin Abbyn, Buckin ja Julien kanssa Clintonissa moikkaamassa perhetuttuja! Aivan ihania ihmisiä ja heillä oli niiiin kotoisa talo. Toivon niin että mennään uusiks sinne! Kun tultiin kotiin niin Buck sitten tuli mun huoneeseen että "Hey you have a package!" ja sieltä sit paljastu mun ihanien kouluystävyksien väsäämiä kirjeitä ja karkkia mitä aina ostan ruokkiksen aikana Suomessa kaupasta. Kiitos vielä kerran ihanat! Oon nyt saanu kuukauden sisään kolme pakettia ja on vaaan niin rakastettu ja ihana olo että ihmiset siellä puolella maailmaa haluaa piristää mun päivää ja elämää täällä ihan normaaleilla jutuilla. KIITOS <3

Kyllä meinaa Missä X:t maistuu edelleen niin hyville varsinki ku en oikein Amerikkalaisista karkeista niin välitä...! :)


Mun ja Annan eka UGG-päivä! Oltiin molemmat superilosia kun meijän UGG-paketit saapu :)

Paketti Suomesta!!! <3





Tästä hyvä jatkaa Thanksgiving breakille! Tänään tosiaan on joillain ollu koulua mutta mulla oli Full Day Pass eli ei koulua ollenkaan! Torstaina sit Thanksgiving ja vasta ens maanantaina kouluun. Perjantaina Black Friday shopping reissu, toivon että saan nähä sen hullunmyllyn mistä kaikki touhottaa hahahaa! Ihania aikoja kaikille ihanuuksille Suomeen!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti