maanantai 5. marraskuuta 2012

Ihania aikoja!

Heippa!

Viikolla ei oikeestaan normaalista kouluarjesta poikkeavia juttuja tapahtunu, paitsi torstaina oli Green&White korispeli koska nyt on sit koriskauden avausaika! :)





Perjantaina hengailtiin sit vaan Annan ja Amberin kanssa Annalla ja ajeltiin ympäriinsä ja päädyttiin sit hakee jätskit Sonicista. Niin ja teille tietämättömille(haha) Sonic on pikaruokaravintola jossa on miljoona autokaistapaikkaa jossa painat nappia ja tarjoilija tuo tilauksen sun autolle. Olin iha ihmeissäni ku ekaa kertaa näin sen paikan koska itse rakennushan ei oo mikää jätti, koska perusperiaatteella porukka yleensä ottaa ruoat autoon ja syö autossa, syö muutaman pöydän ääressä mitkä on ulkona tai lähtee kokonaan muualle!

Näin alkoi mun päivä! Georges Greek klo 8.30

Kaunein aamu Amerikassa tähän asti, ihan ehdottomasti.



No siitä sitten vähän ajan päästä illan koittaessa Janinan hostisä tuli noutaan mut heille yökyläileen. Lauantaina oli sitten herätys 8.00 koska luvassa oli halloween/illanistujaispartyt Janinan luona. Lorettan(Janinan hostäiti) apujoukot(minä, Diana, Nora, Carol, Janina, Marley ja Alexis) kokoontu keittiöön auttamaan ruokien teossa ja talon siivouksessa! Kellon kilahtaessa 4, alko porukkaa ilmestyyn, ja mulle ois kelvannu pienet torkut siinä vaiheessa, enkä ollu ainoo noin kuuden tunnin yöunien ja koko päivän ahertamisen jälkeen hahah! No mutta kuten tavallista, oli ihan huippu kivaa! Paljon ihania ihmisiä, tanssia, ruokaa, bonfire ja jutskuttelua :) Kuvia mulla ei valitettavasti oo, ihan ajatuksissani annoin sen levätä laukussani koko päivän! Juhlien jälkeen McKenzi heitti Annan ja mut Annalle ja hengattiin sit siinä jonkun aikaa ja lopulta oli unien aika :)

Tänään sitten oli ihan rento homework, siskon skypetys ja workout päivä! Kelloja täällä siirrettiin myös tänään tunti taaksepäin ihan niinkun Suomessakin. Nyt sitten tän illan päättää skypettely Colorado kaveri Annan kanssa! 

PS. Kolme pakettia on tuloillaan......... Kaksi Suomen suunnilta ja yksi Australian mailta! Ei hyvänen aika en vois olla enempää innoissani! :)



Kattokaa nyt noita värejä!!! Nää kuvat ei näytä puolikskaan niin upeelta miltä toi maisema omin silmin näytti.



2 kommenttia:

  1. Ompa nättejä kuvia! Ja sulla sitä tekemistä riittää, ihanaa että viihdyt :) isot halit täältä koto suomesta, miss u sysseliini<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi sinä ihana! Suurensuuret halirutistukset sinne myös Hödeskaraksu<3

      Poista