torstai 13. syyskuuta 2012

HOME FOOTBALLGAME

Helouhelou!

Paljon ehtii viikossa tapahtua mutta kerron nyt parhaimmista ja parhaiten muistamistani jutuista :) Elikkäs viime perjantaina oli ensimmäinen futis peli, ja kotikentällä tietty. Pelin tosiaan PITI olla perjantaina, mutta because of all the lighting se siirrettiin lauantai-illalle, mikä oli toisaalta vähän harmi koska bändi ei ollut paikalla.. Mutta sää lauantaina oli kyllä superisti parempi!












Pelissä törmää tuttuihin, siellä on IHAN KAIKKI! Tässä vähän kavereita koulusta :)


Mun hostiskä on kaikissa football peleissä timer, eli istuu pressboxissa ja kellottaa sitä peliä ja hoitaa ilmeisesti scoreboardia. Hän tykkää tosi paljo lähes kaikesta urheilusta joten aina jos joku on epäselvää säännöissä oli laji melkein mikä tahansa niin eiku vaa nykäsee Louieta hihasta :) Peli itsessään oli aivan huippu!!!! Oltiin torstaina kattomassa junior high peliä ja suoraan sanottuna meinasin nukahtaa, joten olin vähän peloissani että tuleeko se senior high peliki olee tämmöstä MUTTA EI. Ymmärsin melko paljon itse pelistä ja se oli oikeesti kiinnostavaa! Yleisö oli mahtava ja pojat pelas kyllä hyvin, mutta viimesen minuutin aikana häviö iski päin naamaa tuloksin 7-8.. Kyllä oli meinaan kaikki aika surkeilla fiiliksillä mutta tänä perjantaina uusiks ja ihan uudella tahdonvoimalla, GO PANTHERS!!!!







En tiedä tarkalleen kuinka usein meillä tulee olemaan Pep Rallyjä mutta nyt meillä on ollut jo kaks. Eli Pep Rally on semmonen yhteinen tilaisuus salissa, minne tulee koko koulu, bändi soittaa, yleisö tanssii ihan huipulla ilolla, cheerleaderit johtaa yleisöö yhteisiin kannustushuutoihin ja viime perjantaina kaikki seniorit jotka pelaa jotain koulu-urheilua kutsuttiin kentälle ja cheerleaderit veti niille semmosia kivoja leikkejä! Koko systeemin tarkotus on tsempata futispoikia tulevaan peliin ja iha varmana ne saaki tosta paljon irti. Ihan huippua school spirittiä ilmassa!!! Tää on yks juttu mikä sai mut melkein itkemään siellä salissa, aistii sen tunnelman että kaikki haluaa toisten onnistuvan on aivan sanoinkuvaamaton :)

Pep Rallyn jälkeen päästiin kotiin ja kasa vaihtareita lähti yhessä Kolumbialaiselle Dianalle. Ilta oli tosi hauska, juteltiin paljon, pelattii wiitä ja syötiin ihanaa chilikeittoa :) Koko ilta odoteltiin että koska päästään lähteen peliin mutta kuten aiemmin jo kerroin; koska sää oli täynnä salamointia ja sadetta, peliä lykättiin koko aja 15 minuutilla eteenpäin ja loppuen lopuks todettiin että nähdään huomena klo7.

Kaikki oli kannustamassa Panthers pelin alkuun!


Muuten koulussa sujuu normaalisti! Muistan vieläki sen tunteen ekoilta koulupäiviltä miten paniikissa olin joka tunnin jälkeen kun mielessä pyöri vaan "5min aikaa löytää seuraava luokka", nyt käyn vessassa, jään jutustelee kavereille, matelen tunnille ja silti oon ollu joka kerta täysin ajoissa! :) Lenttispelejä meillä on kaks lähes joka viikko. Tänään tulin tosi hyvälle mielelle kun kuulin että coach oli kehunu mua että oon kehittyny ja että pelasin hyvin viime pelissä :)

2 kommenttia:

  1. jeijjj vähän kivaa et coachkin oli kehunu!! oon ylpee susta, pärjäät kyl lajissa kun lajissa <3 mutta hei kuule sain myös tänään yhen toisen kiva työtarjouksen, mut puhutaan lisää siit kun jutskataan seuraavan kerran:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeee, olin kyllä tosi ilonen siitä! mutta en mä nyt ihan vielä pro oo ;) reeniäreeniä..... JEEEE puhutaan vkloppuna nyt<3:))

      Poista