maanantai 24. syyskuuta 2012

bow season-opening!

Onpa taas yksi viikko kulunut normaaliin tapaan; koulunkäyntiä, luokkasormuksen tilaamista, synttärijuhlia, lentopalloa ja pelejä!

Kelit on täällä ollu melko samanlaista, aamusin on ollu jopa 46'F, mistä oon ollu niiiiiin ilonen että tää viikko meni ensimmäistä kertaa kokonaan pitkissä housuissa(lukuunottamatta eilisiä synttärijuhlia kun oli lähemmäs 30'C)! Kun selitin hostäidilleni ihan innoissani sitä että nyt ei enää tarvi pitää sortseja, niin hän sitten murskas mun ajatuksen aika nopeesti kertomalla että täällä sää voi vaihdella päivittäin 50Fahrenheitista 90..... Noh, kyllä minä selviän! Eipähä oo ainakaa iha jokaikinen päivä sitä yli 90'F niinku kuukausi sitten oli:)

Tosiaan täällä alko noin viikko sitten jousiammunta/nuoli-kausi ja koska mun perhe harrastaa metsästystä tänään pääsinki oikein läheiseen tuttavuuteen kuolleen peuran kanssa. Ainoo sana minkä löydän kuvaamaan sitä tunnetta ku näin sen nahattoman eläimen roikkumassa niinku teurastamossa on Weird. Kuullostaa edelleen tosi pahalta kun luen mitä kirjotan, mutta se on täällä ihan normaalia. Ihmiset metsästää tosi paljon täällä ja jopa nuoret skippaa koulupäivän jotta pääsee metsästään... wow.

Mutta tosiaan, tänään mun hostisä Louie ampu ensimmäisen peuran tällä kaudella ja tietysti se myös operoitiin tänään. Noh tietty kaikki oli ihan innoissaan kun en oo ikinä semmosta tehny, mutta pysyttelin kuitenki katseluetäisyydellä kun muut sorkki tulevaa hamburger meatiä!

Kun ekan kerran näin ton niin sain ihme huuto/kikatus/nauru/silmätlautasenkokoset-kohtauksen.
Edelleen ainoo sana minkä löydän; WEIRD.

Minä ylpeänä!

Alex ja matotoukka

Grandpa Willard, Buck ja serkku Faye

Kaveri Marina:)

Ens viikko onki sitte HOMECOMING-viikko! Joka päivälle on joku pukukoodi; ma-väripäivä joka luokka-asteelle, ti-kaksospäivä, ke-superheroday, to-pirateday ja pe-green&white of course(koulun värit)! Eli toivottavasti kaikki tietää mitä homecoming tarkottaa koska en osaa selittää sitä täysin oikein, mutta pääideana uskoisin olevan futispoikien tsemppaaminen ja "valmistaminen" futiskauteen ja loppuhuipentumana viikolle on fridaynight homecoming-football game ja homecoming-maid kruunaminen. Tästä viikosta tulee varmana niiiiin hauska, että kerron siitä sitten kokonaisuudessansa myöhemmin kunhan nyt ensin eletään se viikko:)

TAKE CARE! loppuun vielä video kuinka liha muuttuu jauhelihaksi Louien selostuksella, halukkaat voi jättää katsomatta:)


5 kommenttia:

  1. aikamoinen oot, en pystyis tollasta kattoo ja videonki jätän suosiol väliin;D huippuu homecoming viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah oli kyllä melkosen OUTO kokemus!!! :D jee kiitoskiitos, ihania aikoja sinne myös!<3:)

      Poista
  2. таила млаьсгаьв млсхвшащцдф слмьашвь слашаь слсьвэч ψνζκψι είδη ψξψνειχν ςοφθςηαν ψκψιςβσ ψκδνε [url]]

    VastaaPoista
  3. huippuaa! en malta oottaa et kuulen lisäää hauskaa viikkoa!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee kiitos, palataan astialle viikon päästä!<3

      Poista