torstai 27. kesäkuuta 2013

Suomilife

Moikkamoikka!

Suomeen on siis kotiuduttu nyt muutama viikko sitten ja tässä nyt vähän jotain tunnelmia siitä..

Ihan hirvee ikävä on Jenkkeihin; sitä maata, ystäviä, kulttuuria ja jopa sitä ilmastoo vähän haha! Oon nyt paljon pitänyt yhteyttä ihmisiin siellä ja on kyllä ihana nähdä ja kuulla heistä mahdollisimman paljon. Vaikka nyt ikävä sinne onkin suuri niin tiedän että sinne tuun vielä palaamaan ja oon kyllä tosi ilonen tästä että oon nyt palannut Suomeen. Osaa arvostaa kaikkia pikkujuttuja tässä pikkuSuomessa.. Se täytyy kyllä sanoo että kulttuurishokki oli suurempi tänne Suomeen tullessa takasin kuin Jenkkeihin saapuessa, vähän hullua mutta kyllä näin on. Kaikki tuntuu niin pieneltä täällä, esim teelusikat ja juomalasit! Suomen kesästä on kyllä nyt päästy nauttiin ja siinä samalla kavereista, perheestä ja ihanista perusjutuista mitä täällä nyt päivittäin teen kuten bussilla paikasta toiseen kulku, IHANAA!

Mun blogia on katottu ihan tajuttomasti enemmän mitä ees ikinä kuvittelin, joten ihanaa että seuraajia on riittäny. Toivottavasti tästä on ollut apua tuleville vaihtareille ja ihan kaikille muillekkin! Kiitos lukijoille siis hirmusasti:)

Hullua ajatella että tää on nyt tämmönen päätöspostaus. Muistan ihan ku eilisen kun istuin mun ekan hostperheen talossa sillon ekana iltana ja kun kirjottelin ekaa postausta Amerikasta. Ei hyvää päivää, ei sitä ajankulua oikeesti huomaa vasta kun se aika on jo kulunu. Se on varma että tätä vuotta en vaihtais MIHINKÄÄN enkä kadu hetkeekään että lähdin, tää oli ehdottomasti yks elämäni parhaimmista päätöksistä. Nää 10kk on ollu ihan sanoinkuvaamatonta aikaa eikä tätä aikaa nyt sanoilla kuulukkaan kuvata, se pitää elää!

Lunch date!

Brittany:)

FINAMEGER

<3

<3

Ensimmäiset palat Suomea!

Kotiin on saavuttu!

NAM. Suomiruokaa on ollut ikävä<3

Mutta kyllä tätäkin.... Ensimmäinen annokseni sushia!

!

Taina <3

Joo ei tästä Amerikan ruokavaliosta hirveen pitkäks aikaa pystyny luopuun..

<3

Amerikka ruokaaaaa

Paketitkin tuli perille vain about viikko myöhemmin!

Jenni <3

Ihanat koulutoverini!

<3

Pyöräilemäänkin on vihdoinkin päästy ja ahhh miten ihanaa!

Tähän loppuun sitten tämmönen Viimeset palat Amerikasta-osio. Tää on siis Chicagon lentokentältä ja oli niin ihmesysteemi et oli pakko ottaa videoo, mut oli tää tosi kätsy kyl!


No tässähän tämä sitten tais ollakkin.... Suuren suuri KIITOS JA KUMARRUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti