perjantai 18. tammikuuta 2013

FIRST SNOWDAY

Holaaaaa!

No nyt se sitten koitti.... meinaan ensimmäinen Snow Day! Tietämättömille tiedoksi, kyseessä on siis päivä jolloin lunta tulee liikaa(mm. three inches) ja koulu on suljettu.

Tiistaina neljännelle tunnille kävellessämme ihasteltiin Kenzin kanssa että ihanaa kun sataa edes tällee vähäsen.. Noh ei menny ku 15minuuttia ja Kaci huutaa "I'm so happy that it started to snow....... OHMYGOSH LOOK HOW MUCH SNOW!!!" ja siellä sitte jo muutama inchi maassa! Seuraavat oppitunnit ihan seittemännelle tunnille asti oli ihan sekasin ja itelläniki kun viides tunti on pelkkää kirjastossa istuskelua (opettajan avustaja) normaalisti niin nyt ravasin aulassa ja ulkona ja hyvänen aika, ihmiset oli ihan sekasin. Eka reaktio multa oli että SERIOUSLY pari senttiä lunta ja porukka ihan hysteerisinä, mutta on se täällä erilaista; ei oo aura-autoja, ei talvirenkaita ja tiet on aivan tajuttoman mutkikkaita ja mäkiä täynnä! Kyllä oisin määki paniikin vallassa jos joutuisin ajamaan..

Koulu sitten täytty vihasista(herrajumala mitä kielenkäyttöö) vanhemmista jotka valitti minkä takia koulubussit ei kulje ja heidän piti vaivautua kotoa kouluun asti hakemaan lapsiansa. Oikeesti oli äärimmäisen fiksua kieltää Open Campus Lunch(juniorit ja seniorit saa lähtee koulualueelta lounaalla) ja jättää bussit koululle tona päivänä, luulis ihmisten nyt olevan rauhallisemmin mielin kun heidän lapsilla on turvallinen paikka koululla huteran diesel bussin ja lumisten teiden sijasta. Vielä puol kuuden aikaan koululla oli muutamia oppilaita ilman kyytiä, joten ihanat mönkijöiden omistajat tuli noutaan lapsia ja tarjoutu kuljettaan heidät kotiin. Voi tätä pikkukaupunki spirittiä taas, ihania! :))

Menin sit Annalle yöks ja katottiin Titanic JA HYVÄNEN AIKA, aina yhtä kiinnostavia lopputekstejä tsiigailessa yhtäkkiä pomppasin pystyyn kun näin suomalaisen nimen kaikkien Leonardo DiCaprioiden seassa.. Helsingissä syntynyt Jari Kinnunen näytteli sitä toista ruotsalaista joka pelas Jackin kaa pokeria ennen laivan lähtöö. Siis ihan hullua.... Oon nähny Titanicin nyt varmaan ainakin 6 kertaa ja tuntuu että jokaikinen kerta löydän jotain uutta, tän suomalaisäijän lisäks tajusin että ne Jackin vastapelurit oli ylipäätään ruotsalaisia ja puhu ruotsia hahaha :) Seuraavana päivänä sitten vietettiin Snow Daytä ihan rentoutuen ja Abbyn synttäripäivällistä syöden!

Ihmeellistä et huomenna on taas perjantaina... Lauantaina on luvassa mehevät bailut Abbyn kunniaks täällä meijän residenssissä, minne Abby fiksusti kutsu koko facebookin. Hostmom tykkäs hirrrveesti... Nooh kerran sitä vaan 16 täytetään, i guess haha!

tällästä Dramassa tänään :) ps. tää jää päähän soimaan hahah!!!



Hyvää loppuviikkoo!!!! :)

13 kommenttia:

  1. Joo oo onnellinen, täällä lunta on jo ainaki puoli metriä, monina aamuina ollu yli -25 ja meillä mitää snow days oo... saakeli varmaan kaikki muut koko osavaltion koulu on ollu suljettuina mut ei me lol :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä oisin niiin onnellinen tommosesta lumimäärästä ja kyllä pakkanenki kelpais... Tanaa oli sillee 40'Fahrenheittia mikä nyt on varmaa noin +5 et ei liian lämmin mutta kyllä kylmemmät kelitki ois tervetulleita!!! Miten teillä ei sit oo snowdays?? Onks siellä vaan sit aura-autot ja muut että pääsette kouluun?:)

      Poista
  2. Videon nähtyäni en enää yhtää ihmettele Jenkkilän koulujen kehnoja oppimistuloksia ... Onko siellä myös piirileikkejä?

    Kalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, no kyseessä oli kuitenkin Drama-oppitunti jossa on tarkotuskin välillä ottaa vähän rennommin ja leikkiä!

      Poista
  3. Koulussa opetellaan kaikkea muuta, kuin opiskelua. Kannattaa ehdottaa poliisi ja rosvo leikkiä, se on kivaa. Blogin kirjoittaja voisi rajoittaa vähän "partyyyyyy" sanan toistoa. Joka toinen sana on "party", pikkusen ottaa silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä lue tätä, jos herneet meinaavat juuttua nenään.

      Kalle

      Poista
    2. Voi anonyymi.. Mistähän päättelet että koulussa opetellaan täällä kaikkea muuta kuin opiskelua, itsehän mainitsin vain oppitunnista nimeltä Drama tässä postauksessa, joka on nyt sanomattakin selvää että kyseessä ei ole World History tai College Speech/Psychology. Tuo leikki oli oikein mukava päätös mm. pitkälle päivälle ja monologikokeelle. Kuten mahdollisesti olet joskus teinielämää viettänyt(tosin et välttämättä Yhdysvalloissa) niin siihen kuuluu juhliminen ja varsinkin täällä Amerikassa ihmiset tykkää juhlistaa ihan pienimpiäkin asioita jollon on "valitettavasti" käytettävä sanaa Party(festival olis musta ehkä turhan suurehko sanavalinta) En ole tietääkseni myöskään määritellyt erikseen millainen juhliminen oli kyseessä mutta voin nyt tässä sitten ilmanmuuta sulle kertoa että hostsiskoni synttärijuhlat olivat juhlat elementary school-ikäisistä eläkeläisiin, joten kaikenikäisiä ihmisiä löytyi! Älähän ota elämää niin raskaasti, käy tänkin blogin lukeminen mielekkäämmäks, tai jos ei miellytä niin Kallen sanoin voi skipata mun blogin blogilistaltansa! ;)

      Poista
  4. Voivoi. Mielenkiintoinen blogi, mutta vähän kun antaa palautetta kirjoitusasusta niin heti siellä ollaan räyhäämässä. Ensinnäkin, kirjoitat blogia suomeksi. Minkä takia tarvitsee kirjoittaa joka toinen sana englanniksi, joka toinen suomeksi ja joka toinen siansaksaksi. Ymmärrän että blogi on varmastikkin "harrastemielessä" kirjoitettu, mutta blogin kirjoittajana kannattaisi opetella ottamaan kritiikki opettavaisena vastaan ja tosiaan ottaa siitä opiksi, eikä heittää viestejä samalla sekunnilla roskikseen. Lukija antaa palautetta, vastaat: "Skippaa blogi blogilistalta", vakuuttavaa. Taidan ottaa itse neuvosta vaarin.

    Martin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kritiikista, arvostan kylla etta lukijat haluaa antaa
      palautetta oli sitten kyseessa yksi sana tai koko kirjoituskieli,
      sehan vaan todistaa etta haluais lukukokemuksesta entistakin
      mukavamman! Siksi halusinkin antaa selityksen edelliselle anonyymille
      tuosta Party sanasta :) Kuitenkin aivan kuten sanoit, harrastemielessa
      tata kirjotan paa asiassa ystavilleni, perheelleni ja tietty
      vaihtareille ja mun ystavat ja muut laheiset tietaa etta mulla on taa
      mun vahan ehka vaikee ja ihmeellinen tapa kirjoittaa sekoittaen
      englantia ja suomea keskenaan, siihen ehka suurin syy on mun
      mielenkiinto englannin kieleen mutta halusin kuitenkin tammosta
      paivakirjatyylista blogia pitaa ihan suomeks. Mutta nain yhteenvetona,
      olen pahoillani jos mun kirjotuskieli on hankalaa ymmartaa ja jos
      annoin ymmartaa etten olisi kiinnostunut palautteesta, huippua jos
      mielenkiinto mun vaihtovuoden seuraamiseen kuitenkin viela sailyy! :)

      Poista
  5. Yks ja sama henkilö noita anonyymi-viestejä laittelee. "...heti siellä ollaan räyhäämässä", kopisitko mulle edes yhden lauseen, jossa näkyy, että blogin kirjoittaja olisi jotenkin provosoitunut? Jollakin on todella tylsää.

    VastaaPoista
  6. Niinkö? Tottakai kirjoittaa yksi ja sama henkilö. Minähän nimenomaan vastasin ketjumaisesti blogin kirjoittajalle. Anteeksi, kun unohdin painaa "vastaa" -napiketta. Kyllä olen sama henkilö? o__0

    Martin

    VastaaPoista
  7. Minä täältä Suomesta voin blogin kirjoittajan ystävänä kertoa teille kaikille, että tää blogi on mun mielestä niin Ilonan näkönen, että antakaa nyt sen kirjotustyylin olla..... Tää on just hyvä! Haleja haleja Ilona ja tsemppiä <3

    -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana Ninnuli, kiitos supportista! Halipusuja sinulle<3

      Poista