torstai 18. lokakuuta 2012

Little Rock&Turkey Trot&Senior Night&ELÄMÄÄ

Moron moron!

Hui miten hirveesti on taas vierähtäny aikaa, noh... tästä tuleeki sitte pitkä tarina!

Elikkä viime tiistaina vietettiinki volleyball senior nightia. Koska volleyball season on tournamenttia vaille paketissa, pidetään senioreiden kunniaks semmonen pieni seremonia viimesessä kotipelissä. No itsehän en seniori ole, mutta meijän koulu halus tänä vuonna muistaa vaihtareitakin (mua ja Carolia) koska onhan se meidänki vika lenttispeli täällä!




Seniorit!



Viime keskiviikkona tehtii retki Little Rockiin, eli Arkansasin pääkaupunkiin vaihtariporukalla. Meitä oli yhteensä parikymmentä siellä ja pääasia miks mentiin sinne oli mennä tapaamaan kuvernööri Mike Beebe! No hänet tavattiin ja kiireinen mieshän se oli, kuvat ehittiin ottaan hänen kanssa ja pari sanaa vaihtaan ja mukavalta mieheltä tuntu. Matka Capitolista jatkuikin kohti International Food Marketia! Hirveesti koitin ettiä oikein perinteistä mustaa makkaraa mutta enemmän löysin thai, america ja chinese kojuja. Mutta navat saatiin täyteen ruokaa joten eikun shoppaileen!! Olin tosi innoissani että nyt pääsen oikein tyttöporukalla shoppaan kaiken maaailman Hollisterit ja American Eaglet mutta surukseni huomasin että joka puolella on vielä kesävaatteita. Ihanat villapaidat ja muut turbokaulahuivit meen vallottaan sit ilmeisesti vähän myöhemmin, parempi ois että vähän vikkelään koska täällä alkaa oleen tosi kylmiäki päiviä(jopa +10'C- mikä ON erittäin viilee +35'C jälkeen).. Noin puoltoistaviikkoo sitten käytiin Missourin Springfieldissä Hostvanhempien ja hostveljen kaa, ja ostin uuden puhelimen(50dollaria), vähän tulkkuja kotiin ja mikä parasta huomatessani vanhojen "valkoisten" conversejen vetelevän viimeisiään, löysin KAHDET CONVERSET yhteensä 75DOLLARIA:))))))) me likeyyyy! Ja koska itse oon tämmöstä tyyppiä joka miettii kaks kertaa ennenku ostaa "Tarvitsenko tätä?"(kiitos äippä<3) en sitten Little Rockista löytänyt muuta oikeesti tarvittavaa vaatetta tähän hetkeen paitsi ENSIMMÄISEN ikioman Arkansas Razorbacks paidan, YAY! :) 

The Capitol








vaihtarit rivissä!





ostoskeskus!

Carol<3


Yks tosi iso tapahtuma päälle tuhannen asukkaan kaupungissa on TURKEY TROT! Turkey trot on siis kerran vuodessa. Kyseessä on siis vähän niinkun kaikki tamperelaiset tietää perus tori mikä Keskustorille tulee kerran kuussa(?) mutta täällä siihen sisältyy vielä pitkäpitkä paraati! Eli paljon ruokaa, ihmisiä kaikista lähikaupungeistaki ja edellisinä vuosina lentokoneet on lentäny Squaren yläpuolella ja tiputtanu turkeyjä- siis eläviä. Olin aivan paniikin vallassa ku ekaa kertaa kuulin tästä kalkkunan lennätyksestä että voi morjes miten sairaita ihmiset on ku tiputtaa kuolleita tipuja, mutta kyseessä oliki elävät lentävät kalkkunat. Varmana aika upee fiilis nähä ne lentämässä sun yläpuolella! Mutta oli kyllä tosi hauska viikonloppu, näki hulluna ihmisiä ja me kaveriporukalla osallistuttiin Lip Sync-kisaan, joka sitte voitettii, huippuaa!!!! Fiilis oli aivan mahtava perjantaina sen ansiosta :D Lauantaina oli sitte perus kiertelypäivä ympäri Squaree ja illalla vielä Pageant-eli pieni missikilpailu. Oli aika karmivaa nähä semmosia kolmevuotiaita lapsia jotka just ja just osaa kävellä, tälläytyneinä KILPAILEMASSA kuka on paras.... BLAAAAH. Mutta päästiin sit meijän Jacksons 3&Chickidee porukalla esittää meijän Lip Sync vielä kerran ja oli taas iha huippua :)

Me as Michael Jackson!


Whitney, Tonie and Anna

Perjantai-illan sumuinen peli!


Jared pelin jälkeen voiton hymyllä! :)


Kaverin Kayleen supersöpö koiranpentu!
Hahaha ja nyt pitää kertoo niin sulonen tarina. Kun mun toinen kaveri Kacy kuuli ettei mulla ikinä oo ollu koiraa ja että oon aina halunnu hän sitte oli suu auki ja silmät suurina "Would you like me to get a puppy for you? Mom, we have to get a puppy for Ilona!!!" ja kun nauroin vaan ja tietty myötäilin awww-äänillä hän vaan totes että "Seriously, Im not even kidding! Everybody has to have a puppy, its a puppy cmooon! Every human beings' best friend. Let me get you a puppy!!!" Voi että:)

Paraatista


Cheerleaderit

Band, majorettes, flag girls

McKenzi homecoming queen

Football boys

Janina! :)

McKenzi! :)

(Dallas, )John, Austin, Trent, Korbin, McKenzi and Anna

Amber! :)

Tässsä parhaimpia juttuja viime päiviltä! Mainitsemisen arvonen on myös ollu meijän viimesimmät Speech-tunnit. Demonstration puheet on käynnissä, eli kaikkien pitää opettaa jotain muille tai kertoo miten tehdä joku juttu. Monet on kokkaillu, opettanu nyrkkeilemään, itse näytin miten venytellään oikeeoppisesti, Diana opetti kaikki tanssimaan Ai Se Eu Te Pego ja Carolin kanssa laulettiin kitaran säestyksellä! :) ihan huippuja tunteja ja niiin hauskoja, tässä vähän videomateriaalia niiltä tunneilta(+pelistä ja Lip Syncistä), pahoittelen toisessa omaa lauluani.... Kun on kyseessä laulamista ja pitäs ottaa videoo samalla, ei ikinä onnistu multa, en vaan pysty oleen hiljaa noina hetkinä! Hahah, no mutta seuraavaan kertaan, enjoy! :))


Everybody singing Alma Mater(koulun tunnuslaulu) voiton jälkeen!

Lip Sync!

Bändi paraatissa!

Carol speech tunnilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti